Miksi ostaa käytetty kitara nettikitara.comista?

HINTATAKUU

Nettikitara.com on Suomen edullisin käytettyjen kitaroiden ja tarvikkaiden kauppa. Pyrimme pitämään hinnat alhaisina, jotta mahdollisimman usealla olisi mahdollisuus päästä mukaan tähän harrastukseen. 

Pyrimme palvelemaan asiakkaista vauvasta vaariin ja aloittelijasta kokeneempaan kitaristiin. Emme keskity esimerkiksi vain kalliisiin soittimiin tai tiettyyn merkkiin vaan nettikitara.comiin on tervetulleita kaiken ikäiset, hintaiset ja laatuiset kitarat!

LAATUTAKUU

Kaikki nettikitara.comin tuotteet ovat käytettyjä. Käytetyllä tuotteella ei ole virallista takuuta. Annamme kuitenkin toimintatakuun. Huollamme kitarat siten, että ne ovat varmasti toimintakuntoisia. Sinun ei siis tarvitse ostaa "sikaa säkissä" vaan voit luottaa siihen, että tuote on kunnossa.

Kitarat säädetään normaaliin soittovireeseen. Viimeinen säätäminen jää asiakkaalle. Viritys, kielten korkeus ym. Suosittelemme myös kielten vaihtoa omien mieltymyksien mukaiseksi. 

Pyrimme luomaan kitaroista mahdollisimman tarkan kuvan asiakkaalle kuvien ja esittelyjen avulla. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus saada videotervehdys haluamstaan tuotteesta. Tällä pyrimme palvelemaan erityisesti ns. etä-asiakkaita. Mikäli tuotteessa on ostettua havaittu virhe, vika tai asia mistä asiakas ei ole tietoinen on luonnollisesti palautusoikeus!

EKOLOGISUUS

Kierrättäminen. Miksti ostaa uusi kun kierrätetylläkin