NETTIKITARA.COM - Story

Nettikitara.com on käytettyjen kitaroiden ja tarvikkeiden kierrätykseen keskittyvä kauppa. Toimimme Tampereen Tammellassa sekä tietenkin netissä.

Pyrimme palvelemaan asiakkaista vauvasta vaariin ja aloittelijasta kokeneempaan kitaristiin. Emme keskity esimerkiksi vain kalliisiin soittimiin tai tiettyyn merkkiin vaan nettikitara.comiin on tervetulleita kaiken ikäiset, hintaiset ja laatuiset kitarat! Projektikitarasta Gibsoniin ja kaikki siltä väliltä löytyy valikoimastamme. Kitaroiden ikähaarukkana on tähän mennessä ollut 1940 - 2020. 

Miksi ostaa käytetty kitara nettikitara.comista?

LAATUTAKUU

Kaikki nettikitara.comin tuotteet ovat käytettyjä. Käytetyllä tuotteella ei ole virallista takuuta, kuten uusilla tuotteilla.  Annamme kuitenkin tuotteille toimintatakuun. Huollamme kitarat siten, että ne ovat varmasti toimintakuntoisia. Sinun ei siis tarvitse ostaa "sikaa säkissä" vaan voit luottaa siihen, että tuote on kunnossa. Tällaisen kitaran perushuollon arvo liikkeissä on yleensä noin 60e-90e!

Asiakkaat ovat meille tärkeitä. Pyrimme luomaan kitaroista mahdollisimman tarkan kuvan asiakkaalle kuvien ja esittelyjen avulla. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus saada videotervehdys haluamstaan tuotteesta. Tällä pyrimme palvelemaan erityisesti ns. etä-asiakkaita. Mikäli tuotteessa on oston jälkeen havaittu virhe, vika tai asia mistä asiakas ei ole tietoinen on luonnollisesti palautusoikeus!

HINTATAKUU

Nettikitara.com on Suomen edullisin käytettyjen kitaroiden ja tarvikkeiden kauppa. Pyrimme pitämään hinnat mahdollisimman alhaisina, jotta mahdollisimman usealla olisi mahdollisuus päästä mukaan kitaran soiton ihmeelliseen, mutta mukavaan maailmaan. 

Hintatakuu. Mikäli satut löytämään jostain toisesta suomalaisesta kitarakaupasta saman tuotteen käytettynä halvemmalla, niin järjestelemme hinnan uudelleen sopivaksi!

KIERRÄTTÄMINEN

Kierrättäminen on aina ollut nettikitara.comin periaatteita. Meille on tullut useita erittäin huonossa kunnossa olleita tuotteita, jotka moni olisi ollut valmis viemään jo kaatopaikalle. Täällä ne on huollettu, vaihdettu vialliset osat jne, ja saatu kitara jälleen soittokuntoon ja eteenpäin. 

Myös kitaran osista kootut palakitarat ovat hyvä esimerkki osien kierrättämisestä. TÄÄLTÄ näet palakitarat.

Nettikitara.com myös lahjoittaa silloin tällöin tuotteita niitä oikeasti tarvitseville. Lue lisää TÄÄLTÄ.

TERVETULOA ASIOIMAAN NETTIKITARA.COMIIN