Green Telecaster Custom

 • Upeassa, virheettämässä kunnossa oleva Green Guitarsin Telecaster.
 • Green kitarat on ruotsalainen brändi, valmistus on Taiwanissa tai Koreassa malleista riippuen.
 • Huoltoa ei ole tarvinnut tehdä.
 • Vaihdettu EMG T-setti mikeiksi ja sähköiksi. Aktiivimikit siis, Alnico V. Paristo potikoiden alla. EMT T-setin ovh noin 150e! LINKKI
 • 10 ylintä nauhaväliä scallopoitu lievästi.
 • Seuraavat tiedot tulivat suoraan maahantuojalta: Tässä kitaramallissa on jotain hyvin erikoista ja samalla kovin tuttua. Mielestäme on soittimen pelkistetty olemus, joka vetoaa meihin - kaksi mikkiä, kaksi potikkaa ja kolme asentoinen valitsin. Ja silti se tarjoaa niin uskomattoman monipuoliset soundit ja mallissa on hyvin perinteinen ulkonäkökin. On mahdollista soittaa kaikki tyylit Telellä ja kuulostaa melkein aina hyvältä.

  Green TL Custom on hieman ylellisempi telemalli joka on todella hieno. Rungon reunoissa on tehty reunalistat sekä ylä- että alareunassa.

  Tässä on todella mukava telecaster soundi, joka saadaan ainoastaan hyvillä puuosilla, kuten resonoivalla rungolla ja kaulalla.

  60-luvun soundit ovat Green TL Customin valtti. Kitara soi hienolla ja selkeällä puhtaalla soundilla, mutta antaa myös uskottavat särösoundit. Säröpuoli on usein varsin ongelmallinen 50-luvun kitaroilla. Tässä mallissa mikeissä on hyvä potkua - tavallisen teleen verrattuna kuumemmat mikit. On myös mahdollista valita optiona Lundgren Vertigo tai BFJE mikit jotka tekee siitä kuulostavan klassisen 50-luvun tele, tai BFJE;llä kunnon rokkitele.

  Kitaran soitettavuus on hyvä. Tähän malliin olemme valinneet D-kaulaprofiili. Kielet ovat säädettyjä miellyttävän matalaksi.
  Todella miellyttävä kitara, vaikeaa löytää vastaavanlaista tässä hintaryhmässä. ...ja vielä, niin kuin yleensä, kitara on todellisuudessa paljon kauniimpi kuin kuvissa!

  Tekniset tiedot:
  Body: Leppä
  Kaula: D-kaula kovasta vaahterasta. leveys yläsatula 41,5 mm (ensimmäinen nauha, paksuus: 20 mm, leveys: 42 mm, 12. nauha, paksuus 21 mm, leveys 52 mm),
  Otelauta: Rose Maplepuuta
  Scale: 25,5 "
  Frets: 22 medium jumbo
  Mikit: Green korkea ulostulo alt. Lundgren Vertigo/BJFE
  Mekaniikka: Chrome
  Säätimet: 1 volume ja 1 tone, 3-suuntainen valitsin.
  Kielet: 9-42
  Paino: noin 3,5-3,7 kg
  Värit: Shell Pink, Tobacco sunburst, 2-Tone sunburst

 • Ovh normaalimikeillä noin 400€

 • Nettikitara.comin hinta tälle uudenveroiselle, huippumikeillä varustetulle kaunoikaiselle VAIN 339€ (ilmainen toimitus)