Mikä on nettikitara.com?

Nettikitara.com on käytettyjen kitaroiden kauppa. Myynnissä lähinnä sähkökitaroita. Myös bassoja, pedaaleja ja vahvistimia löytyy. Akustisia soittimia vähemmän, mutta niitäkin. 

Kivijalkamyymälämme löytyy Tampereen keskustasta, Tammelan kauniista kaupunginosasta!  LUE LISÄÄ

Nettikitara.com on Suomen ainoa tällä sapluunalla toimiva yritys. Myymme siis vain ja ainoastaan käytettyjä tuotteita ja hintapolitiikka pyritään pitämään sopivana jokaiselle. 

Nettikitara.com - Suomen vihrein kitarakauppa!

Toimitatteko soittimia ympäri Suomen?

Kyllä. Pakkaamme tuotteet hyvin ja turvallisesti. Toimitusmaksut vaihtelee tuotteen mukaan ja löytyvät Yhteys-sivulta. 

Toimituspäivät ovat keskiviikko ja perjantai

Toimituksessa menee yleensä noin 1-3 arkipäivää riippuen kuinka pienestä kaupungista tai toimitus- pisteestä on kyse. 

Millaisia tuotteita teillä myydään?

Kaikki on käytettyjä. Ja koitamme etsiä ja myydä mahdollisimman monipuolisesti erilaisia tuotteita. Vanhimmat ovat olleet 1950-luvulta ja uusimmat 2023-vuodelta. Emme keskity esim tiettyyn merkkiin, aikakauteen, hintaluokkaan tai muuhunkaan tiettyyn kategoriaan. Vaan pyrimme tarjoamaan monipuolisesti, erilaisia ja mielenkiintoisia tuotteita, tyyliin jokaiselle jotain. Meillä voi olla vierekkäin telineessä uunituore Harley Benton (80e) ja 80-luvun Gibson (800e) ja näin se pitää ollakin.

Onko nettikitara.comissa uusia soittimia tai tarvikkeita myytävänä?

Ei ole. Jokainen tuote on käytetty. Niin sähkökitara, vahvistin, pedaali, basso kuin plektrakin. Kierrätystä

Otatteko kitaroita vaihdossa tai ostatteko suoraan? Onko teillä myyntitilimahdollisuutta?

Kyllä, ostamme suoraan ja otamme myös vaihdossa tuotteita. Nämä pitää tosin katsoa aina tapauskohtaisesti. Suoria ostoja kuitenkin vähemmän. 

Ota yhteyttä vaikkapa sähköpostitse, lomakkeen kautta tai puhelimitse ja kerro merkki, malli, kunto ja kuvakin olisi kiva. 

Nettikitara.comissa on myös myyntitili-mahdollisuus. Meillä ei ole kiinteätä palkkioprosenttiä vaan kaikki katsotaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin mietitään lisää.

Onko tuotteet huollettuja?

Kyllä. Tuotteet huolletaan ja myydään toimintatakuulla. Varsinaista "virallista" takuutahan käytetyllä tavaralla ei enää ole. 

Pyrimme tuote-esittelyssä kertomaan kuvin ja sanoin mahdollisimman tarkasti tuotteen kunnon. Niin hyvine puolineen kuin myös rehellisesti  puutteineen ja vikoineen (jos sellaisia on). Tämä palvelee erityisesti etäasiakkaita. Myös kuvia on paljon ja joka kulmasta. Toivomme, että asiakkaat tsekkaavat tuote-esittelyn hyvin ja aina voi kysyä lisää tai pyytää lisäkuvia tai esittelyvideota. Käytettyjen soitinten kohdalla haluamme palvella mahdollisimman hyvin ja tarkasti asiakkaita. 

Tällä kaikella pyrimme siihen, että asiakkaan ei tarvitse ostaa ns. "sikaa säkissä" vaan tuotteesta ja sen kunnosta on hyvä näkemys. 

Voiko ostoksille tulla, vaikka ei tiedä kitaroista mitään mutta kiinnostaisi?

Ilman muuta. Täällä ei pakoteta ketään soittamaan, testaamaan tai mitään muutakaan.  Annamme mielellään neuvoja ja vihjeita ja suosituksia. Olemme matalan kynnyksen kauppa. 

Myydäänkö nettikitara.comissa tarvikkeita, esim kieliä / piuhoja / plektroja tms?

Ei juurikaan. Joitain tarvikkeita myydään esim kitaraostoksen yhteydessä, mutta ei erikseen. Näiltä kotisivulta voi tsekata, mitä tarvikkeita on mahdollista saada ostoksen yhteydessä. 

Missä toimitte? Tilaaminen?

Netissä ja kivijalkamyymälässä.

www.nettikitara.com toimii verkossa. Se ei ole varsinainen verkkokauppa vaan sieltä näette valikoiman ja sen jälkeen vain yhteyttä tänne päin joko lomakkeella (yhteys-sivulta) tai viestiä nettikitara@gmail.com tai puhelimeen viestiä 04578737144. Puhelimeen emme valitettavasti aina pysty vastaamaan. 

Kivijalkamyymälä löytyy Tampereelta osoitteesta Kalevan Puistotie 11, lähes keskustasta, Tammelasta. 

Muuta?

Maksutapoina myymälässä käy pankki- ja luottokortit, käteinen tai MobilePay.  Käteisellä maksettaessa kannattaa varata tasasumma. 

Käytettyjen tuotteiden kohdalla noudatetaan ns. marginaaliverotusta, joten ne eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. 

SoMe?

FACEBOOK löytyy välillä facebook-ryhmäläisille alennuksia ja arvontoja. 

INSTAGRAM

YOUTUBE